Жилищна сграда „Mladost View“

За проекта

Сграда „Mladost View“ е разположена на бул. „Александър Малинов“,  във високата част на един от най-модерните и бързоразвиващи се квартали на гр. София –  ж.к. „Младост-2“. Североизточната й фасада е обърната по бул. „Ал. Малинов“, като разкрива гледка чак до Летище София и центъра на града, а всички апартаменти по югозападната фасада имат необезпокоявана гледка към планина „Витоша“. Районът е добре развит инфраструктурно, с автобусен транспорт и метро в непосредствена близост, магазини, детски градини и училища. Сградата се намира на 150м от магазин Lidl, на 400м. от Бизнес Парк София и метростанция „Бизнес парк”, и на 200м от Американския колеж в София и Учебен комплекс „Българско школо“, в който освен престижни детска градина и училище, са изградени и много зали за различни спортове и целогодишен закрит плувен басейн.

Сградата ще бъде изградена с най-висок клас материали, луксозни каменни и HPL облицовки по фасадата и общите части. Цялата сграда, включително и площта, предвидена за озеленяване и тази за паркиране, ще бъдат оградени и с контрол на достъпа. Сградата ще бъде централно топлоснабдена с парно и топла вода, а за комфорта и здравословната среда на живот ще се погрижим освен чрез полагане на висококачествени външни изолации и немска дограма с троен стъклопакет с нискоемисийни стъкла, и чрез даването на допълнителен простор и лукс на жилищата, като височината на таваните е увеличена от стандартните 2,60м на над 2,75м!

Съчетанието между качествените материали и изпълнение, чистият Витошки въздух, просторните и светли апартаменти с високи тавани и фантастичните гледки, разкриващи се от всички фасади на сградата, правят „Mladost View“ едно от малкото останали места, в които човек все още може да живее спокойно, макар и в забързания град, и да създаде семейство и отгледа деца в сигурна, комфортна и здравословна среда на живот.

Галерия

Локация

Свържете се с нас

гр. София, 1113,
кв. „Изток“, ул. „Николай Островски“ №6, ет.4, ателие 2

Понеделник – Петък: от 09.00 до 17.00ч.