Изберете етаж тук или от снимката

За проекта

Жилищен комплекс “Elite Homes”/“Елит Хоумс“ е разположен в един от най-престижните и модерни южни райони на гр.София – кв. „Кръстова Вада“, на пешеходно разстояние от най-големия търговски център в града – Paradise Center, където на над 80000кв.м. са разположени множество луксозни магазини, модерни ресторанти, банки, кина и всякакви забавления за децата.

Местоположението на комплекса е леко отдръпнато от големите булеварди наоколо, като по този начин се осигурява тишина, чист въздух и комфорт на обитателите, а в същото време локацията е много комуникативна – на пешеходно разстояние се намира входът на Южния парк и метростанция „Витоша“, от която се достига бързо до всяка точка в града.

На 300м се намира една от основните пътни артерии в София – бул. „Черни връх“, водещ до кв. Драгалевци и подножието на Витоша в южна посока и директно до центъра на София в северна, на същото разстояние е и връзката с автомобил/велосипед към новото трасе на бул. “Тодор Каблешков“ от бул.“България“ до ул. “Луи Айер“, което се изгражда в момента и ще бъде с две трилентови пътни платна и велоалея.

Комплекс Elite Homes се състои от три сгради с общ подземен паркинг и богато озеленен двор с алеи и пейки. Повечето апартаменти са с южно/югоизточно изложение и с просторни тераси с изложение към Витоша. Проектирани са с големи дневни и спални, с широки прозорци към планината, които да осигуряват максимален комфорт и здравословна среда на живот, а всички паркоместа и гаражи са предвидени в сутерена на сградата, като по този начин на терена остава максимално голямо място за озеленяване.

 Сградите ще бъдат построени с най-висококачествени материали, луксозни каменни и HPL облицовки по проект, луксозни общи части с енергоспестяващо LED осветление, най-висок клас немска дограма с троен стъклопакет и испански асансьори Orona.

Галерия

Локация

Свържете се с нас

гр. София, 1113,
кв. „Изток“, ул. „Николай Островски“ №6, ет.4, ателие 2

Понеделник – Петък: от 09.00 до 17.00ч.