За проекта

Сградата е разположена в един от най-модерните южни квартали на гр.София -„Кръстова Вада“, в близост до кръстовището на бул. „Черни Връх“ и ул.“Филип Кутев“. Североизточната й фасада е обърната в посока центъра на града, а югозападната изцяло гледа към планина „Витоша“. Сградата се намира непосредствено до магазин Billa, и на 100м от Мол Paradise, където освен множество магазини и ресторанти, има и кино, аптеки, фитнес център и мн. други забавления от най-висок клас. За любителите на спокойните разходки сред природата и родителите на малки деца – на по-малко от 300м. е входа на Южния Парк – един от най-големите паркове на София, a за тези, които имат нужда от бърз транспорт до всяка точка на града – на 100м. е входа на метростанция „Витоша“.

Сградата ще има модерна градска визия и ще бъде изградена с най-висок клас материали, луксозни каменни облицовки по фасадата и общите части, висококачествена система за топлоизолация и немска дограма с троен стъклопакет и нискоемисийни стъкла.

Модерният и функционален дизайн, заедно с високото качество на изпълнение и уникалната близост на сградата едновременно и до луксозните магазини и заведения в Мол Paradise Center, и до спокойствието и природата на Южния Парк, прави апартаментите в нея една чудесна среда за живот за млади и амбициозни хора, и сигурна инвестиция в бъдещето.

Разпределения

Локация

Свържете се с нас

гр. София, 1113,
кв. „Изток“, ул. „Николай Островски“ №6, ет.4, ателие 2

Понеделник – Петък: от 09.00 до 17.00ч.