"Бау и Ко." ООД – строителство и инвестиции

Услуги

Фирмата инвестира и изгражда собствени жилищни и нежилищни сгради на територията на цялата страна. Ние можем да купим Вашият имот, или да го застроим срещу обещетение за Вас. Предлагаме високо ниво на качество и коректност, проекти, съобразени с Вашите изисквания и много добър процент на обезщетението – в случай, че притежавате имот в границите на гр.София можете да се свържете с нас за консултация и предложение за имота Ви.

Архитектурното ни подразделение има дългогодишен опит в проектирането на жилищни и нежилищни сгради, ваканционни комплекси, индивидуални къщи и др. с десетки завършени и реализирани проекти на територията на страната. Можем да изготвим проекти за Вашият обект по всички части и да ги съгласуваме в кратки срокове и изцяло съобразени с Вашите изисквания – дали става дума за жилищна сграда или за еднофамилна вила – не се колебайте да се свържете с нас!

Фирмата предлага изпълнение на всякакви видове довършителни работи – изграждане на Електро, ВиК и ОВИ инсталации, машинно полагане на замазки и мазилки, топлоизолация на фасади, гипсокартон, лепене на плочки, шпакловки, боя и др. Разполагаме с необходимите ни работници, машини и транспортна техника за доставка на материали до обекта и бързо и качествено изпълнение на поставените задачи, под постоянния контрол на опитен обектов технически ръководител.

Предлагаме изпълнение на груб строеж за жилищни, административни или промишлени обекти – от изкоп до покрив. Разполагаме с опитни кофражисти, арматуристи и зидари, собствен кофраж и обучени технически ръководители за качествено изпълнение на обекта Ви по одобрен от Вас график. Можем да менажираме и целият Ви обект, и да Ви го предадем изграден „до ключ“ качествено, в срок и без да се надвишава определеният бюджет.